Het logo van Assuralia

Wie sleept zevende wetenschappelijke prijs van het Benevermedex Fonds in de wacht?

labo

Het Benevermedex-fonds, Assure your Future, in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting, kent in 2024 een zevende wetenschappelijke prijs toe van 3.500 euro aan een origineel wetenschappelijk werk in de private verzekeringsgeneeskunde dat geleid heeft tot de succesvolle verdediging van een masterproef aan een Nederlandstalige Belgische universiteit in de periode 1 oktober 2023 tot en met 30 september 2024.

Het Benevermedex Fonds werd in 2017 opgericht in de schoot van de Belgische Nederlandstalige Vereniging van Verzekeringsartsen en Medische Experten vzw (www.benevermedex.be) om de preventie, de evaluatie, de schadeloosstelling en de levenskwaliteit van de vele slachtoffers 
van ongevallen via steun aan het wetenschappelijk onderzoek te verbeteren.

Het wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting met de financiële steun van Assuralia. Het voorgestelde project (masterproef) moet samen met de datum van de verdediging en een kort cv ingediend worden vóór 10 oktober 2024 via mail ter attentie van de voorzitter van 
de wetenschappelijke adviesraad: Prof. Dr. Filip De Keyser (filip.dekeyser@praktijk10a.be) en de voorzitter van het Benevermedex Fonds, Prof. Dr. Xavier Janssens (xavier.janssens@benevermedex.be).

De ingediende masterproeven worden beoordeeld door een jury bestaande uit de voorzitter en de leden van de wetenschappelijke adviesraad van het Benevermedex-fonds.

De bekendmaking van de laureaat zal gebeuren op het Wetenschappelijk Symposium dat de vzw Benevermedex jaarlijks organiseert in november.

Blijf op de hoogte

Je ontvangt dan exclusieve artikels die je op de hoogte houden van de actualiteit in de verzekeringsector.

Inschrijven