Het logo van Assuralia

BOB zomercampagne leent de stem van bekende sportcommentatoren

BOB NL

De moeder van alle sportzomers” staat voor de deur met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. Veel mensen gaan samen kijken: thuis, bij vrienden, op café of met collega’s. Supporteren met een drankje in de hand en de euforie van winst of verlies zijn dan nooit ver weg.

In het enthousiasme van het supporteren is het belangrijk dat ze daarbij niet vergeten dat er altijd een BOB moet zijn om veilig thuis te geraken nadat we onze nationale sporthelden aan het werk hebben gezien!

Om duidelijk te maken dat drinken en rijden nooit samengaan lanceert Assuralia, samen met de andere partners Vias en Belgische Brouwers, een zomercampagne die volledig in het teken staat van de sporter én de supporter. En om de campagne te ondersteunen lenen twee bekende sportcommentatoren van onze publieke zender hun stem en enthousiasme aan de campagne. Voor VRT geeft Sporza-commentator Karl Vannieuwkerke met overtuiging zijn stem aan de nieuwe BOB-campagnespot.

Langs Franstalige zijde heeft RTBF-sportjournalist Rodrigo Beenkens met veel plezier de rol van commentator en BOB-ambassadeur op zich genomen.

Op ludieke wijze geven ze beiden – geheel in hun eigen stijl - commentaar op het gedrag van supporters in verschillende settings met als kernslogan ‘Sporter of Supporter? Wie rijdt, drinkt niet.

De spot wordt verspreid via sociale media, maar zal ook op de tv te zien zijn zowel bij VRT als bij RTBF.

BOB zal niet alleen online of via een spot de mensen aansporen om niet te drinken en te rijden. Het BOB-animatieteam gaat op pad om actief mensen te sensibiliseren over de gevaren van drinken en rijden. Zo zullen ze aanwezig zijn op sportwedstrijden, zoals de 24uren van Spa en enkele muziekfestivals zoals Dour, Summerfestival en Baudetfestival.

Ook bij de start van nieuwe sportseizoen zal BOB door een samenwerking met Sport Vlaanderen opduiken in tal van kantines en zo mensen aansporen om zeker nooit onder invloed van alcohol achter het stuur te kruipen.

En nu rest er ons nog maar één taak: SUPPORTEREN voor onze nationale sporthelden ! #tousensemble

Blijf op de hoogte

Je ontvangt dan exclusieve artikels die je op de hoogte houden van de actualiteit in de verzekeringsector.

Inschrijven