Insert, het competence center van de verzekeringssector

Insert richt zich voornamelijk op medewerkers van verzekeringsondernemingen of op verzekeringstussenpersonen en hun medewerkers en biedt hen kwalitatieve verzekeringstechnische opleidingen aan, waarbij theorie en praktijk één geheel vormen.

Kerncijfers BA Motorrijtuigen

Deze kerncijfers BA Motorrijtuigen geven de premies, de bedrijfsratio's, de schadelast, de combined ratio en de saldi weer. Zo bieden deze grafieken samen een beknopt overzicht op de recente ontwikkelingen in de verzekeringstak BA Motorrijtuigen.

Bekijk cijfers

Overzicht van de nationale gezondheidsuitgaven volgens financieringsbron

Deze tabellen bieden een overzicht van de nationale gezondheidsuitgaven volgens wie voor de financiering zorgt.

Bekijk cijfers

Insert, het competence center van de verzekeringssector

Ruim 50 jaar geleden richtte Assuralia het CFA op, dat in 2001 de naam Insert mee kreeg en intussen al jaren volledig onafhankelijk werkt.

Insert richt zich voornamelijk op medewerkers van verzekeringsondernemingen of op verzekeringstussenpersonen en hun medewerkers en biedt hen kwalitatieve verzekeringstechnische opleidingen aan, waarbij theorie en praktijk één geheel vormen. Op het vlak van vorming, training en opleiding kan Insert een toegevoegde waarde zijn.

Toch kunnen ook andere professionele beroepsgroepen er terecht: advocaten, adviserende geneesheren, docenten en insurance managers uit de industrie. Kortom, iedereen die zich wil scholen of bijscholen op het vlak van verzekeringen.

U vindt het volledige en actuele opleidingsaanbod en praktische informatie op www.insert.be