• In de pers

  Maandag 11 december 2017

  Vias heeft de resultaten bekendgemaakt van zijn jongste verkeersveiligheidsbarometer. De meeste kranten, zoals Het Laatste Nieuws (p. 6), La Libre (p. 21) en La Capitale (p. 7), onthouden dat er over de negen eerste maanden van dit jaar op onze wegen 363 verkeersdoden vielen, 44 minder dan in dezelfde periode van 2016. De Standaard (p. 15) en Het Nieuwsblad (p. 2) merken bij de 18-24-jarigen een daling op van 12,2 %, omdat jongeren minder ver van huis uitgaan. Gazet van Antwerpen (p. 4) heeft over het stijgend aantal verkeersdoden bij motorrijders en voetgangers.

 • De verzekeraars zijn trots op BOB

  Persbericht

  ‘BOB en trots erop’, luidt de nieuwe slogan van de bekende eindejaarscampagne, waarvan Assuralia al 14 jaar lang de trotse sponsor is.

  Lees meer...

 • Rondpunt publiceert nieuwe versie van gids voor slachtoffers

  Sector Actueel

  De periode na een verkeersongeval is vaak bijzonder moeilijk voor alle partijen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij het ongeval betrokken waren.De periode na een verkeersongeval is vaak bijzonder moeilijk voor alle partijen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij het ongeval betrokken waren.

  Lees meer...

 

Perscorner

Sectorinfo

Studies en Cijfers

Jobs