• In de pers

  Donderdag 23 februari 2017

  De Standaard (p. 28) heeft aandacht voor het concept « cafetariaplan » die werknemers een zekere keuzevrijheid geeft om hun loonpakket samen te stellen. De krant stelt vast dat cafetariaplannen hot zijn in de bank- en verzekeringswereld.

 • Aanrijding aangeven kan voortaan met de mobiele app Crashform

  Persbericht

  Voortaan hoeven bestuurders bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer te gebruiken. Dankzij de app Crashform kunnen zij met een smartphone of tablet* de aangifte invullen. “De onmiddellijke, elektronische aangifte van een aanrijding via Crashform betekent zowel voor de verzekerden als voor de verzekeraars pure tijdswinst”, benadrukt Assuralia. Het gebruik van de nieuwe app verkleint bovendien het risico van foutjes of onvolledige informatie.

  Lees meer...

 • Noodweer mei-juni 2016: een geografische uitsplitsing

  Persbericht

  De herhaalde uitzonderlijke regenbuien en stormwinden van mei en juni hebben over het hele land schade aangericht: geen enkele van de 589 gemeenten die het land telt kende niet minstens een paar schadegevallen. Het Oost-Vlaamse Horebeke had er het minst: één enkele claim.

  Lees meer...

 • Boordgegevens: Insurance Europe in geschil met autofabrikanten

  Sector Actueel

  Een brede sectorcoalitie heeft het volgende standpunt ingenomen tegen een initiatief van de Europese onderdelenleveranciers en autofabrikanten.

  Lees meer...

 

Perscorner

Sectorinfo

Studies en Cijfers

Jobs